FC Pink Ladies söker nya spelare

Grenen är fotboll,futsal och teamets hemort: Borgå. Teamet har 22 medlemmar och kalendern har 43 kommande träningar eller spel.

FC Pink Ladies är ett damlag, som grundades sommaren 2010. Tanken var att lära sig mera om fotboll, att spela och att ha det roligt tillsammans.
Förra sommaren deltog vi i Unelma Cup i Helsingfors, bolagsfotboll i Borgå och i Tirmo Strandfotis.

I år är det meningen att delta i Unelma Cup igen, i bolagsfotboll, Tirmo Strandfotis samt andra matcher/turneringar vi stöter på och som intresserar oss. Det är ju spelandet som är så roligt!

Förutom dessa evenemang kommer vi att träna en gång i veckan under vintern, på måndagar, två gånger i veckan under sommaren, måndagar och torsdagar. Förutom våren 2015 är det på måndagar och onsdagar.

Om du känner dig intresserad, kontakta vår lagledare Angelina Öhman via e-post, fcpinkladies2010(miuku)gmail(piste)com, så skickar vi mera info om oss och svarar på eventuella frågor. Tidigare erfarenhet av fotboll och av spelande behövs inte.

Välkommen med!

Välkommen med i teamet. Dessa teamsidor har sist använts 20 minuter Se träningstidtabellen i teamkalendern och ytterligare information på teamets hemsidor. Det krävs ett lösenord för att gå med i detta team. Du får lösenordet från managern eller tränaren.. Är du en spelare? Gå med i teamet!
  Visa fler spelarsökningar i spelarbörsen.
FC Pink Ladies: kokoonpano