FC Pink Ladies söker nya spelare

Grenen är fotboll,futsal och teamets hemort: Borgå. Teamet har 27 medlemmar och kalendern har 33 kommande träningar eller spel.

FC Pink Ladies är ett damlag, som grundades sommaren 2010. Tanken var att spela och att ha det roligt tillsammans.

Årligen deltar vi i Unelma Cup, i bolagsserien, samt andra matcher/turneringar som är av intresse. Det är spelandet som är så roligt!

Förutom dessa evenemang kommer vi att träna en gång i veckan under vintern, på måndagar, två gånger i veckan under sommaren, måndagar och torsdagar.

Om du känner dig intresserad, kontakta vår lagledare Angelina Öhman via e-post, fcpinkladies2010(miuku)gmail(piste)com, så skickar vi mera info om oss och svarar på frågor. Tidigare erfarenhet av fotboll behövs inte.

Välkommen med!

Välkommen med i teamet. Dessa teamsidor har sist använts 14 minuter Se träningstidtabellen i teamkalendern och ytterligare information på teamets hemsidor. Det krävs ett lösenord för att gå med i detta team. Du får lösenordet från managern eller tränaren.. Är du en spelare? Gå med i teamet!
  Visa fler spelarsökningar i spelarbörsen.
FC Pink Ladies: kokoonpano